Grafikai tervezés és kivitelezés

2016 óta
ARCULATTERVEZÉS

A logótól a levélpapíron, e-mail aláíráson át a névjegykártyáig sok mindenre lesz szükséged. Mi megtervezzük és elkészítjük Neked a vállalkozásodhoz és a személyiségedhez legjobban illeszkedő megjelenést.
Az arculattervezés nem csupán logótervezés, ezen felül az elkészített logót egy ahhoz és a vállalkozásodhoz illeszkedő grafikai környezettel is kiegészítjük, ezáltal megalapozzuk céged egész megjelenését.

RENDEZVÉNYARCULAT

Legyen emlékezetes, csak semmi zsúfoltság. A jó színvilággal, grafikával és szöveggel ellátott szóróanyag,  illetve rendezvényarculat marketing értéke kiemelkedő fontosságú. Egy jól eltalált grafika, egy ütős üzenet és a termék célba talált. Legyen szó figyelemfelkeltő, látványos vagy letisztult és informatív anyagról, segítünk, hogy a Te szórólapod kitűnjön a sok haszontalan közül. 

ONLINE GRAFIKA

Segítünk “felöltöztetni” és saját egyéniséget varázsolni a kész weboldaladnak. Neked nincs más dolgod, mint teret engedni nekünk és beengedni életedbe a kreatív  és modern webdesign világot. Vállalkozásod webes megjelenése mellett vállaljuk közösségi oldalaid karbantartását és a
tartalomgyártásban is szerepet vállalunk 
kiváló, és egységes grafikai tartalommal.

KATTINTS ÉS NÉZD MEG REFERENCIÁINKAT:
Rózsa Claudia

KALU alapítója

„Fantasztikus volt együtt dolgozni Dórival, azon kívűl, hogy sikerült a brandemet megálmodnunk és létrehoznunk, az esküvőm teljes grafikai megjelenését is elkészítettük. Hálás vagyok a csodás munkákért!”

Kolta Zsófi

a Kövecske alapítója

„Végre közel került a termékem üzenetéhez a logóm! Nagy köszönet a gyors és precíz munkáért! Köszönöm, hogy a termékemnek igazán szép arca lett!”

Horváth Évi

szempilla stylist, fotós

„Nagyon tetszik, hogy a szempillázást a fotózással így össze tudtad hangolni, munkád csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Bálint András

albituri alapítója

„Dóri munkája számomra a tökéletesség szinonimája. Segítőkészsége és precizitása az eredményekkel azonosulva megmutatja, hogyan tud minőségi munkát kiadni a kezéből!”

Hompót Ferenc

Patrol Duna alapítója

“Dórit bátran ajánlom mindenkinek, mert a munkához való alázatosságában és kreativitásában nem lesz csalódása senkinek. Maximálisan meg voltam a munkájával elégedve, köszönjük neki!”