Értékesítés támogatása

Szeretnél változtatni a vállalkozásod jelenlegi helyzetén? Ha nem tudod hogyan fogj hozzá és ha nem szeretnél feleslegesen plusz pénzeket marketingre költeni, akkor bízz bennünk és segítünk költséghatékonyan fejleszteni és fejlődni engedni a vállakozásodat. Semmit sem bízunk a véletlenre, pontosan tudjuk és képesek vagyunk meghatározni mi legyen a Te személyes irányvonalad. 

Google hirdetéskezelés

Google hirdetés az egyik olyan eszköz a kezedben, amivel elő tudjuk segíteni céged fejlődését és növekedését. A hirdetéskezelésnél fontos, hogy minden paraméterrel tisztában legyél. Megmutathatod céged reklámanyagát szöveges, képes vagy akár  videós formában is. Ahol megjelenhetnek ezek a reklámok: Google keresési találatai közt, más weboldalakon, Youtube-videók előtt vagy épp mobilapplikációkban. A remarketing egy fantasztikus eszköz aminek segítségével újra megcélozhatod a korábbi weboldallátogatóidat.

Social Media oldalak kezelése

Ha minőségi megjelenésre és kívánatos eredményre vágysz és nem a lájkok száma érdekel, hanem az eredmények – bevétel, jelentkezők, érdeklődők, vásárlók vagy feliratkozók – akkor csapatunk segíteni fog behatárolni a célközönséged és olyan tényekre alapozott kampányokat készítünk vállakozásod számára, ami a lehető legjobb eredményt fogja hozni számodra. Ezek 100%-ig mérhető és kiszámítható kampányok lesznek, ahol nincs kidobott pénz és az eredmények kézzelfoghatóak.

Ügyfélkezelő rendszer kiépítés

Az általunk telepített ügyfélkezelő rendszerekben mindig az adott vállalkozásra alakítjuk és bővítjük egyedi igények alapján. Az elején nem engedjük el a kezed, folyamatosan optimalizáljuk és analizáljuk a munkafolyamatokat, együtt beszéljük át, hogy minél hatékonyabb legyen a működés. Mindent átbeszélünk, hogy tudjuk milyen további funkciókat kell fejlesztenünk a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. A cél, hgy minden információ egy helyre kerüljön – strukturáltan, rendezetten és kereshetően.

 
Marketing & sales tanácsadás
Együttműködésünk alatt végig segítünk az úton, szinte észrevétlen lesz számodra a marketing és a sales tanácsadásunk, hiszen folyamatosan – lépésről, lépésre – fogjuk számodra elmagyarázni mit és hogyan működtess ahhoz, hogy vállalkozásod értékesítése sikeres legyen. Tudatosan kell majd felépíteni és integrálni az általunk megszerzett tudást.
Call Now Button