KÖZÖSSÉG. ÉLMÉNY. ÖSSZETARTÁS.

Úgy érezzük, mint alkotók kötelességünk a kreativitásunkat olyan célokra is felhasználni, ami a lelkünket tölti meg szeretettel.

HIszünk abban,  hogy ha szeretettel adunk a világnak, akkor azt százszor kapjuk vissza. Az elmúlt években folyamatosan kerestünk kisebb-nagyobb célokat, amiket teljes tiszta szívből képviselni tudunk. Úgy érezzük, mint alkotók kötelességünk a kreativitásunkat olyan célokra is felhasználni, ami a lelkünket tölti meg szeretettel. Folyamatosan keresgéltünk és támogattunk  kreativitásunkkal és szaktudásunkkal pro bono kampányokat, magánszemélyeket, egyedülálló vállalkozó édesanyákat, nehéz helyzetben lévő szülőket,  alapítványokat és egyesületeket.

Végre megtaláltuk azt az alapítványt Magyarországon, akik mellett 100%-os magabiztossággal ki tudunk állni. Büszke és boldogsággal megtöltött szívvel jelenthetjük ki, hogy a StudioDD a Tündérkör Alapítvány hosszútávú kreatív támogatója lett. Reméljük, hogy kreatív szakértelmünkkel még magasabbra emelhetjük Magyarország egyik legkedveltebb alapítványának arculatát és rendezvényeinek megjelenését. Hiszen nincs fontosabb ebben a Világban, mint az elesett gyermekek boldogulásának megsegítése!

Call Now Button