Csapatunk

Szeretnénk a kreatív társad lenni. Célunk, hogy minőségi grafikai és marketing szolgáltatásokat nyújtsunk partnereink részére. Minden egyes projektünk sorsát a szívünkön viseljük, minőségében és értékében igyekszünk mindig a legjobbat nyújtani. Hiszen nincs sikeres munka elégedett ügyfél nélkül.

Határozottan kreatív, precíz és színes jellemmel rendelkezünk, igyekszünk mindig lelkiismeretesen és kellő magabiztossággal legyőzni az aktuális kihívásokat.

HALÁSZ DÓRA KRISZTINA

Grafikus, webdesigner
és kreatív szakértő,
a StudioDD társalapítója

DOMOKOS RÓBERT

webfejlesztés, sales,
marketing és branding,
a StudioDD társalapítója

OSBÁTH MÁTÉ

Nemzetközi kapcsolatok,
kommunikációs munkatárs
német és angol nyelven

StudioDD Ausztriában

… Katás vállalkozóként (💔) mérlegeltünk és döntést hoztunk. Az egyik legmerészebb és legbátrabb döntés született meg bennünk – hetekig gondolkodtunk, hiszen a StudioDD jövője és a szerelemmunkánk minősége és élete is függött tőle – úgyhogy úgy döntöttünk, hogy családunk és vele együtt vállalkozásunk elköltözik Magyarországról.
Családi vállalkozásként, házunkat eladtuk, új otthont kerestünk és boldogsággal teli szívvel jelenthetjük be Nektek, hogy 2022. októbertől már Ausztriában, Graz mellett építjük tovább életünket és munkásságunkat.

Nem mentünk messzire, továbbra is 100%-os erőbedobással jelen vagyunk a magyar és most már az osztrák szolgáltatói piacon!

Olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy munkánkat nem befolyásolja a helyszín, hiszen partnereink 95%-val online dolgozunk együtt.

Call Now Button